Automatisk kalkulasjon av byggeprosjekt

Er du husbygger med Ambisjoner?

bilde-for-facebookTa i bruk automatisk kalkulasjon av byggeprosjekt

Jeg har systemer og kompetanse for salg av byggeprosjekter over hele Norge. Jeg var tidligere gründer, daglig leder og selger i Nøkkelhus AS hvor jeg solgte og ledet prosjekter for 62,5 millioner over en periode på 2,5 år.

I Nøkkelhus og nå gjennom Form Central har jeg utviklet et prospecting og salgsystem som er unikt i Norge. På ett år skaffet den automatiske kalkulasjonen over 2500 prospekter av byggeprosjekter og jeg landet som nevnt kontrakter for 62,5 mill. for kun ett -1- firma. Jeg tilbyr nå dette på frittstående grunnlag og kan tilby alt fra komplette byggekontrakter basert på provisjonsavtale eller kvalifiserte prospekter etter stk. pris.

Vil du vite mer om dette så ta kontakt med meg på epost einar@formcentral.no eller telefon 921 44 050.

  • Automatisk kalkulasjon av byggeprosjekter
  • Kunden får svar innen 1 minutt
  • Kunden gjør jobben selv
  • Landet kontrakter for 62,5 millioner
  • 2500 prospekter på ett -1- år
  • Provisjonsbasert eller pr. prospekt
Kontakt oss NÅ!

Er du ennå ikke helt sikker og trenger å vite mer så klikker du her.

Fortell om dette innlegget på dine sosiale medier:

Leave Comment