KI – Kunstig Intelligens

Fikk du med deg programmet på NRK om KI eller Kunstig Intelligens. Programmet er helt i tråd med hva våre systemer kan utføre og hvordan vi kan hjelpe dere som bedrift å spare penger ved å ta i bruk kunstig intelligens for utsendelse av tilbud. Den revolusjonerer livet vårt og endrer seg i rekordfart. Men er vi forberedt på de fantastiske mulighetene teknologien gir, eller vil den bety vår sikre undergang? Roboter og kunstig intelligens vil med stor sannsynlighet overta jobben din i løpet av de nærmeste tiårene.

[button1 size=»medium» width=»standard» link=»https://tv.nrk.no/serie/teknologien-som-forandrer-oss/DMPV73001216/sesong-1/episode-4#» animate=»none» color=»default» color_custom=»off» color_text=»#ffffff» color_text_hover=»#ffffff» color_bg=»#ffffff» color_bg_hover=»#ffffff» border_radius=»0″] Se filmen om kunstig intelligens på NRK [/button1]

Fortell om dette innlegget på dine sosiale medier:

Leave Comment